Informasjon til elever og foreldre/foresatte

Alle på skolen tirsdag 2. juni

Myndighetene har bestemt at skolene skal åpne helt opp igjen for undervisning, og at 1 meter regelen ikke er gjeldende i klasserommene. For Setesdal vgs avd Hornnes vil det si at elevene fra og med tirsdag 2.juni møter hver dag på skolen om ikke annet er spesielt avtalt. Elevene skal møte i klasserommene de hadde før skolestengingen i forbindelse med koronasituasjonen. Skolen følger vanlig plan for timene dvs. at første time begynner kl 07.50. Det er i skolehverdagen fortsatt viktig å forholde seg til smittevernreglene som er utarbeidet.

Undervisning på skolen:

Hver dag fra kl 07.50.

Klasserom:

Klasserom som før «korona-stengingen»

Elevene har sin faste plass i klasserommet. Andre stoler/bord skal ikke benyttes.

Friminutt:

I friminuttene er vi på den faste plassen i klasserommet eller ute.

Ikke «besøk» elever i andre klasserom.

Husk 1 meter regel gjelder for oss utenfor klasserommet i friminuttene.

Unngå store samlinger av folk.

Hygiene:

Fortsatt gjelder:

1. Ikke kom på skolen ved sykdom.

Er du usikker ring koronatelefonen på 911 24 143. Åpent kl 9-12 og 13-15.30

1. Ivareta/hold god hygiene
  2. Reduser kontakthyppigheten mellom personer

Elever og ansatte vasker hendene ved ankomst på skolen.

Vi følger myndighetenes anbefalinger om hyppigere renhold.

Kantine:

Kantina vil være stengt. Elevene må ta med seg niste, som etes på arbeidsplassen i klasserommet eller ute.

Transport:

Det oppfordres til å bruke minst mulig offentlig transport.

Hvis offentlig transport benyttes så skal det være foreskreven avstand mellom passasjerene.

Elevheim:

Se egne retningslinjer.

Helsesykepleier:

Helsesykepleier vil ha kontortid på Hornnes tirsdag kl. 09.00-14.00 og fredag fra kl 09.00-12.00.

Helse:

Alle som kommer på skolen skal være friske og det er lite smitte i distriktet vårt. Vi har ivaretatt myndighetenes krav og anbefalinger, så dette blir en trygg og god skolehverdag.

God pinse!

Med hilsen