Viktig

Informasjon til alle elever

Vi vil minne om at i tiden fremover blir det ikke ordinær undervisning på skolen. Hver elev arbeider hjemme, og må inn på Its Learning for å finne det de skal arbeide med på dagen i tiden fremover. Pass på at ikke døgnrytmen blir lagt om, men arbeid med skolearbeidet på dagtid.  Lærerne vil være tilgjengelige på oppgitte tidspunkt for spørsmål og veiledning. Rådgiverne er også tilgjengelige for spørsmål fra elevene. De elevene som er syke, og ikke kan arbeide med skolearbeid, må gi beskjed til kontaktlærer. Elever over 18år kan skrive egenmelding, og elever under 18år må ha melding fra foreldre/foresatte som dokumentasjon på sykefravær.

Det er en spesiell tid nå, og alle må være fleksible og forståelsesfulle for den enkeltes situasjon. Lykke til med arbeidet i ukene som kommer, og ta kontakt for hjelp og veiledning.

Jens Petter